O PODJETJU

Zavezani smo zadovoljstvu vseh naših strank.

TS Gradbena skupina d.o.o., je gradbeno podjetje, katerega začetki segajo v konec leta 2016. Kljub relativno kratkem času obstoja, se podjetje lahko pohvali s številnimi, kvalitetno izvedenimi projekti in zadovoljnimi strankami. Prednost podjetja so izkušenimi kadri, ki že vrsto let uspešno delujejo na področju gradbeništva, tako v Sloveniji, kot v tujini. Trudimo se prilagajati trgu in željam vsakega naročnika, zato izvajamo projekte, tako za fizične, kot za pravne osebe.

Trenutno je v podjetju zaposlenih 15 ljudi, dodatne kapacitete pa zagotavljamo tudi s partnerskim podjetjem. Gradbena dela izvajamo z lastnimi kapacitetami, za izvedbo obrtniških in inštalacijskih del pa sodelujemo s stalnimi, kvalitetnimi in zaupanja vrednimi partnerji, ki imajo podobne vrednote, kot naše podjetje.

Naša vizija in moto so korektnost do naročnikov in pa kvalitetna ter rokovno ustrezna izvedba del, za katere se dogovorimo, saj se zavedamo, da je to osnova za zadovoljstvo naročnikov in priporočilo novim potencialnim kupcem. Specializirani smo za področje visokih gradenj z izvedbo pripadajoče infrastrukture, kar spada v področje nizkih gradenj.

 Trenutno  izvajamo objekte zgolj v Sloveniji in sicer v Mariboru in okolici.

Toni Šporin dipl.inž.grad

Direktor

Dejavnosti:

  • Visokogradnje: novogradnje in adaptacije, kompletna izvedba vseh GOI del, ali del do posamezne faze.
  • Nizke gradnje: komunalna infrastruktura, priklopi na obstoječo infrastrukturo, asfaltiranje okolice v sklopu izvedbenih projektov

Davčna številka SI: 36672084

Matična številka: 7181248000

TRR: SI56 0443 0000 3097 809